085 822 6601 info@waq.nl

Administratie

Iedere administratie is anders. Bedrijfsomvang, -structuur en branche zijn slechts enkele factoren waarvan dit afhankelijk is. Om voor diverse ondernemingen de administraties goed in te richten, bij te houden en kansen en bedreigingen te signaleren, is veel kennis en ervaring nodig.

Een ZZP’er heeft andere dienstverlening nodig dan een mkb-bedrijf met meerdere medewerkers. En een agrarisch ondernemer heeft een andere boekhouding dan een IT-onderneming. Wij hebben de kennis in huis van diverse branches en ondernemingsvormen. Zo kunnen wij proactief de administratie voeren.

Wilt u partner worden of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Online Boekhouden

Online boekhouden biedt steeds meer mogelijkheden. Het boeken van een administratie wordt hierdoor steeds makkelijker en verschaft real time inzicht in de stand van zaken. Maar welk pakket te kiezen? En wat is de investering in software en hoe richt u het vervolgens in? Wij kunnen maatwerk leveren dankzij onze kennis van administratie en IT.

Er is veel mogelijk bij het voeren van een digitale administratie. Bestanden snel uploaden en gelijk zien wat het met uw cijfers doet. Of met slechts enkele muisklikken de facturatie doen. Dankzij dashboards krijgt u begrijpelijk inzicht in de financiële positie. En als u meer wilt weten over de interpretatie van de cijfers, staan wij voor u klaar met persoonlijk advies.