085 822 6601 info@waq.nl

Advies

Ondernemen betekent beslissingen maken. Zijn er mogelijkheden om het rendement te verhogen? Welke inspanningen zijn nodig voor een optimaal resultaat? Wat kunt u zelf doen en waar kunt u een expert voor inschakelen?
Onze adviseurs kunnen samen met u kijken naar uw doelen en het slagvaardiger maken van uw onderneming. Ons advies is altijd maatwerk. Vakexperts staan klaar om op hun gebied kennis en expertise te bieden waar nodig. Zit u met een vraagstuk? Doe uw voordeel met onze kennis.

Wilt u partner worden of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Bedrijfsadvies

Als ondernemer wordt u vaak geconfronteerd met diverse complexe vraagstukken.  Moet u meer personeel aannemen of moet u juist mensen ontslaan? Kunt u investeren of heeft u een financiering nodig om uw plannen waar te maken? Of wilt u uw bedrijfsprocessen automatiseren?

Heeft u behoefte aan een steuntje in de rug bij het maken van een (moeilijke) beslissing? Haal een ervaren sparringpartner in huis! Onze adviseurs hebben stuk voor stuk veel verstand van de uitdagingen van het ondernemen en kunnen u dus altijd ondersteuning bieden.

Wij denken met u mee, maar houden u en uw bedrijf ook de spiegel voor. We adviseren over ontwikkelingen binnen uw bedrijf, uw privésituatie of bij bijzondere situaties, zoals bedrijfsoverdracht. We bekijken samen welke (maatschappelijke) ontwikkelingen voor u relevant zijn en of u uw bedrijfsvoering hierop moet aanpassen. Wij verzamelen de juiste expertise voor u. Kortom, samen gaan we de uitdaging aan om meer rendement te behalen. Neem dus snel contact met ons op.