085 822 6601 info@waq.nl

Detachering

Tijdelijk extra mankracht nodig? Een piek in de werkzaamheden? Door vakantie of ziekte een tekort aan personeel? Of een project waarvoor extra kennis ingehuurd moet worden? Dan is het prettig een netwerk met vakmensen achter de hand te hebben. De continuïteit van de dienstverlening blijft hierdoor gewaarborgd.
U kunt onze vakmensen inschakelen voor korte of langere duur. Zo kunt u iemand één dag per maand inhuren of bijvoorbeeld om een zwangerschapsverlof of langdurige zieke op te vangen. Onze vakkrachten zijn flexibel, zo krijgt u de hulp die u nodig heeft zonder vast te zitten aan lange contracten.
Een generalist op de boekhouding of salarisadministratie? Of een specialist op het gebied van accountancy, belastingen of debiteurenbeheer? Dankzij een breed netwerk van collega’s en partners is de juiste man of vrouw vaak snel gevonden.

Wilt u partner worden of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Liever iemand als vaste medewerker in dienst? Werving & Selectie is ook een mogelijkheid. Wij kunnen mee zoeken naar een geschikte kandidaat, maar ook assisteren bij slechts één onderdeel van het proces, zoals enkel het opstellen van de vacaturetekst.