085 822 6601 info@waq.nl

Onze Bedrijven

ACMA

ACMA is een administratiekantoor met al meer dan 10 jaar ervaring. ACMA maakt gebruik van automatisch boekhouden, dit doen ze door middel van de automatiseringsstraat. Door hiervan gebruik te maken, blijft er voldoende tijd over om de ondernemer te voorzien van advies. 
https://www.acma.nl

Commitment Verzekeringen

Commitment Verzekeringen is een klein, onafhankelijk assurantiekantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten met als specialiteit Employee Benefits. Wij bieden onze klanten – particulieren, kleine zelfstandigen en mkb’ers – graag een stukje gemak op basis van vertrouwen.
https://www.commitmentverzekeringen.nl

Herenstaete

Bij Herenstaete profiteert u van de rijke ervaring van adviseurs die al jaren ondernemers bijstaan bij bedrijfsovernames en financieringsaanvragen, die uit het bankwezen komen of die zelf ondernemer zijn. Ons team bestaat uit bankiers, fiscalisten, accountants en juristen.
http://herenstaete.nl

Loonvisie

Loonvisie neemt uw zorgen rond salaris- en personeelsadministratie graag compleet of gedeeltelijk uit handen. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft en zijn uw gegevens voor u altijd digitaal beschikbaar. Daarnaast adviseert Loonvisie ook op het gebied van arbeidsrecht, P&O, verzekeringen en verzuim.
https://www.loonvisie.nl

Commitment Makelaars

 Commitment Makelaars is uw toegewijde makelaar in Rhenen en omgeving. Voor aankoop, verkoop of verhuur van uw woning staan wij voor u klaar.
https://www.commitmentmakelaars.nl

Korento

Korento is een expert op het gebied van salarisadministratie, HR, financieel en functioneel beheer. Daarnaast is Korento AVG-specialist. Ze bieden interim-service, consultancy, outsourcing en projectmanagement binnen de sectoren Zorg & Welzijn, Overheid en Cultuur.
https://www.korento.nl

Boschland

Boschland accountants en adviseurs is gedreven u het ondernemen zo comfortabel mogelijk te maken. Met een totaalpakket aan financiële diensten bieden we precies die ondersteuning die u nodig heeft en zijn we uw partner in ondernemen.
https://www.boschland.nl

VVE Commitment

Als betrokken en daadkrachtige organisatie zijn wij gespecialiseerd in het professioneel beheer van Verenigingen van Eigenaren in Midden-Nederland. VVE Commitment biedt een compleet pakket aan dienstverlening, zodat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.
https://www.vvecommitment.nl

Partner worden?

De continuïteit van de bestaande en nieuwe omzet hangt af van de toegevoegde waarde van het kantoor. Diensten groeien naar elkaar toe, verschil in aanbieders vervaagt. Door de focus te leggen op advisering en herkenbaar te zijn voor klanten komt deze waarde naar boven. Dan wilt u niet in beslag worden genomen door alle administratieve processen. De administratie en de daaruit volgende data zijn niet het doel maar het middel om te komen tot een concrete advisering en communicatie met de klanten.

De voordelen van aansluiten bij ons:

– Continuïteit van de dienstverlening voor klanten bij vakantie, ziekte, etc.;
– Meer pro actieve commerciële slagkracht;
– Centrale ICT en daardoor up-to-date software;
– Meer kennis en expertise aanwezig;
– Focus kunnen houden op klanten, netwerken en relatiebeheer;
– Persoonlijke coaching en begeleiding.