085 822 6601 info@waq.nl

Salarisadministratie

De salarisadministratie zo efficiënt mogelijk verwerkt? De personeelsadministratie altijd beschikbaar en gekoppeld met de rest van de administratie? Wij bieden up-to-date zicht in:

  • Salarisadministratie
  • Verlof en verzuim
  • Declaraties en emolumenten
  • HR-signalen (verjaardagen en jubilea)
  • Personeelsplanning
  • Verzekeringen en pensioen

Dit alles met de mogelijkheid te bepalen wat medewerkers en managers zelf kunnen inzien en regelen.

Wilt u partner worden of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Gebruiksvriendelijke software met personeels- & salarisadministratie in de cloud stelt u in staat een efficiënte personeelsadministratie te voeren. Met een digitaal dossier in een beveiligde omgeving die 24/7 online beschikbaar is kunt u verlof, verzuim, opleidingen, actiepunten en documenten bijhouden op medewerkers- en op bedrijfsniveau. Koppelingen met boekhoudpakketten, planningstools en arbodiensten zijn mogelijk. Dankzij een medewerkerslogin en managerslogin kan iedereen bij de voor hem relevante informatie. Controles op in- en output zorgen voor de juiste toepassing van wet- en regelgeving. Bijvoorbeeld zelf een proforma salarisberekening opstellen is hierdoor een fluitje van een cent.

Korte lijnen zorgen dat u in contact komt met een medewerker met vakkennis. Onze salarisadministrateurs en -adviseurs kennen de fijne kneepjes van het vak. Persoonlijk HR advies en ondersteuning nodig? Van vacature tot uit dienst kunnen onze HR adviseurs uw vragen beantwoorden en de juiste processen inrichten. Maar ook op het gebied van arbeidsrecht adviseren zij, met behulp van juristen, bij uw vraagstukken.