085 822 6601 info@waq.nl

WAQ inloopspreekuur

Voor alle vragen van ondernemers en particulieren

WAQ (Wagenvoort Advies Compas) is een groep met bedrijven op het gebied van financiële diensten.  Bij WAQ komt op één centrale plek de dienstverlening bij elkaar. Hier start de samenwerking met klanten, partners en overige partijen.
Door het bundelen van de diensten bieden wij klanten meer overzicht en efficiëntie. De cijfers zijn de basis, maar onze specialisten bieden extra inzicht in de kansen en mogelijkheden door gebruik te maken van hun eigen expertise. De klant kan nu eenmaal niet van alles op de hoogte zijn. Wij helpen graag waar nodig.
WAQ gelooft in het creëren van waardevolle ontmoetingen met haar klanten. We streven naar betekenisvolle en duurzame relaties op basis van persoonlijk contact en gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. We helpen bij het maken van de juiste financiële keuzes en geven gevraagd en ongevraagd advies.

Vanaf 9 januari is ons kantoor aan de Achterbergsestraatweg 1 in Rhenen iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur geopend voor iedereen met vragen over zijn administratie, financiën, belastingen, verzekeringen en meer. 

Dit inloopspreekuur is voor zowel particulieren als ondernemers. Onze collega’s helpen u graag verder met uw boekhouding, hypotheek, belastingaangifte, woning en vele andere zaken.

Zien we u snel?

 

Achterbergsestraatweg 1

Onze Bedrijven