085 822 6601 info@waq.nl

Vastgoedbeheer

Wilt u goed overzicht van het onderhoud van uw pand? Of inzicht in de financiële aspecten van het object? Besteedt uw vastgoed uit aan een vastgoedbeheerder.
Experts met vakkennis op het gebied van technisch of financieel en administratief beheer van vastgoed ontzorgen. Uw vastgoedportefeuille wordt netjes bijgehouden en rendeert optimaal. 
Dankzij onze ruime ervaring met het beheer van VVE’s (Verenigingen van eigenaren), maar ook van losse objecten, beheren wij efficiënt en effectief het onroerend goed van de klant. Het onderhoud is op orde of in ieder geval in beeld en de financiële positie is in kaart gebracht. Dankzij ons netwerk kunnen wij tevens adviseren over beleggingsobjecten en de financiering ervan. Goed vastgoedbeheer waar u geen omkijken naar heeft en waar u optimaal rendement uit haalt.

Wilt u partner worden of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Makelaardij

Bij de verkoop of aankoop van een woning of bedrijfsruimte komen een aantal zaken kijken. Zo ook bij huur en verhuur. Onze makelaardij heeft de kennis en expertise en het netwerk om hierbij te assisteren. Of bent u op zoek naar een waardebepaling of taxatie? Voor al uw vragen of het gebied van vastgoed kunt u bij ons terecht. Dankzij onze partners zijn vragen op het gebied van vastgoedfinanciering, verzekeringen en fiscale aspecten snel afgehandeld. Hierdoor profiteert u van een totaalplaatje van het onroerend goed.

VVE beheer

Een vereniging van eigenaren beschikt niet altijd zelf over alle kennis en ervaring om hun eigen complex te onderhouden. Daarvoor is het fijn een deskundige beheerder in te schakelen. Wij hebben ruime ervaring met het beheer van appartementsrechten, parkeerplaatsen en overige mandeligheid. Denk hierbij aan administratief beheer met daarbij alle gangbare secretariële werkzaamheden. Maar ook financieel beheer, zoals het verwerken van de inkomsten en uitgaven en het opstellen van de jaarstukken. Ook advies over de begroting en de bijdrage van de leden is mogelijk. Daarnaast bieden wij technisch beheer aan onze klanten, zodat technische mankementen aan de eigendommen snel opgelost worden.