085 822 6601 info@waq.nl

WAQ Academie

De WAQ Academie is voor alle medewerkers van onze bedrijven. Met deze academie willen we al onze medewerkers de mogelijkheid geven om zich te blijven ontwikkelen. Onze medewerkers zijn ten slotte degene die de financiële dienstverlening persoonlijk maken.  Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk. Doordat wij onze klanten goed kennen, kunnen wij onze klanten van persoonlijk advies voorzien.

De Academie

In de WAQ Academie maak je kennis met de historie van WAQ en haar verschillende bedrijven. Dit bestaat uit een introductiebijeenkomst, inwerkprogramma en de kennismaking met alle nieuwe collega’s van de groep. Daarnaast worden er reguliere vaktechnische bijeenkomsten georganiseerd en thematische kwartaalbijeenkomsten. In de academie staat ‘dat wat je niet op school leert’ centraal.

Programma op maat

Voor iedere medewerker  wordt er een programma op maat gemaakt. Dit wordt gedaan door het inwerkprogramma, maar ook door het opstellen en monitoren van het Persoonlijk Ontwikkeling Plan (POP). Daarnaast krijgt iedereen een eigen mentor aangewezen, deze staat de medewerker bij met raad en daad op vaktechnisch gebied en op het gebied van ontwikkeling.

Geïnteresseerd in onze Academie? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Heb je nog vragen over diverse vacatuers, of wil je meer informatie over de Academie? Neem dan gerust contact op met Patrick Kuster. 

Neem contact op met Patrick Kuster

15 + 8 =

Onze Bedrijven