085 822 6601 info@waq.nl

De wereld is in de ban van het coronavirus. WAQ heeft voor haar eigen bedrijven de nodige maatregelen genomen om de verspreiding van het corona-virus zo veel mogelijk te voorkomen of te vertragen. Daarnaast focust WAQ zich op de ondersteuning van haar klanten zodat zij zo goed mogelijk kunnen doorwerken.

Zij vertrouwen op onze producten en diensten en wij zullen er alles aan doen om dit vertrouwen waar te maken. Onze klanten zullen door het coronavirus personele en/of financiële gevolgen ondervinden. Deze problematiek vraagt om een gedegen plan van aanpak dat onze klanten concrete oplossingen biedt. Daarom heeft WAQ besloten een Taskforce op te zetten.

Deze Taskforce van Wagenvoort Advies Compas (www.waq.nl) maakt gebruik van alle kennis, kunde, ervaring van de bedrijven die we in huis hebben, waaronder:

Voor elke relatie is een specifiek klantenteam samengesteld. Op verzoek van de klant, kunnen de specialisten in dit team de klant ondersteunen o.a. bij:
– Werktijdverkorting, aanvraag WW-uitkering;
– Aanpassen van voorlopige aanslagen. Uitstel van betaling inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting/loonheffingen;
– Herfinanciering leningen;
– Aanvragen Borgstellingskrediet MKB.
Onze relaties hebben één aanspreekpunt dat voor hun alles coördineert en bereikbaar is van 09:00 tot 21:00 uur.

De Taskforce leden zijn:

Nico Wagenvoort Algemeen directeur & coördinator 06 54 961 757
Patrick Kuster Directie WAQ & fiscaal 06 22 955 467
Henk Hoksbergen Directeur Boschland 06 53 728 612
Henk Zevering Loonvisie, personeel & HR adviseur 06 53 583 599

Bent u nog geen klant van WAQ en wilt u wel gebruikmaken van ons gespecialiseerde klantenteam dan kunt u ons mailen, Taskforce@waq.nl, of bellen naar de Taskforceleden. Wij nemen dan nog diezelfde dag contact met u op.