085 822 6601 info@waq.nl

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker? Een openstaande vacature voor een vaste positie binnen uw bedrijf? Wij helpen u graag met de werving en selectie van de beste professionals. Door ons netwerk en expertise van de markt kunnen wij u snel een selectie van geschikte kandidaten voorleggen. Hierbij kijken we naast kennis en kunde van de kandidaten ook naar de organisatie en cultuur. Uw vraag is ons vertrekpunt.

Onze persoonlijke benadering helpt bij het werven van de juiste persoon voor uw bedrijf. Daarnaast beschikken wij over diverse tools die helpen bij het zoeken en screenen van de beste potentiële medewerkers.

Wilt u partner worden of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Onze specialiteit is werving & selectie van financiële en administratieve professionals, maar ook voor andere vakgebieden helpen we u graag met zoeken naar geschikt personeel.

Het volledige traject van werving & selectie kunt u aan ons uitbesteden. Van het opstellen van de vacaturetekst tot het opstellen van de arbeidsovereenkomst. Maar we kunnen u ook assisteren bij een onderdeel van het traject, zoals:

  • Het vaststellen van het functieprofiel en de vacature uitschrijven
  • Kandidaten zoeken, de vraag uitstellen in netwerken en online
  • De binnengekomen CV’s beoordelen en een eerste selectie maken
  • Gesprekken voeren en assessments afnemen
  • Salarisonderhandelingen en arbeidsovereenkomsten opstellen

Hulp nodig bij het zoeken en aannemen van nieuw personeel?
Wij maken graag werk van uw vraag!